Bezinningsreis naar Ecuador

Twee weken bezinnen en ontdekken in de ANDES.  Deze bezinningsreis is een unieke combinatie van WANDELEN door de bergen en SPIRITUELE CEREMONIES. We zwerven met een kleine groep door het Noorden van Ecuador. De prachtige natuur om ons heen werkt als een SPIEGEL. De mensen, de dieren, de elementen en de bergen.

Laat je verrassen tijdens deze unieke reis.  Ervaar de verbinding met jezelf, de natuur en de mensen om je heen.

SAN CLEMENTE

Vanaf het vliegveld in Quito rijden we met privé-vervoer naar het kleine bergdorpje San Clemente. Dit is onze basis voor de komende twee weken.

Vanaf hier zwerven we door de Andes en gaan we bij onszelf naar binnen tijdens de spirituele ceremonies.

San Clemente is een hele pure plek. Alleen hier zijn, met de lokale bevolking, is al rustgevend.

BEZINNINGSREIS & WANDELEN

Tijdens deze bezinningsreis maken we regelmatig wandeltochten in de omgeving.

In de pick-uptruck laten we ons meenemen hoog de bergen in. De wandeltochten kunnen pittig zijn vanwege de hoogte. We verblijven rond de 2800m.

Het wandelen gebruiken we om ons te verbinden met de bergen en onze beide benen op de grond te houden.

CEREMONIES

Diverse spirituele ceremonies zijn onderdeel van deze reis, zoals: de zweethut, Ayahuasca, een vision quest van één nacht en San Pedro.

Ook is er tijd voor individuele gesprekken, massages en craneo sacral therapie.

Terplaatse nemen we uitgebreid tijd om vragen te beantwoorden zodat je goed kunt voelen aan welke ceremonie je graag of juist niet wilt deelnemen.

DATA BEZINNINGSREIS 2020

15 november t/m 29 november 2020 Vertrek en terugkomst op zondag.

PRIJS

Deze reis kost 2075,00 euro exclusief vliegticket.

Vliegtickets zijn beschikbaar vanaf 850,00 euro.

Prijzen zijn gebaseerd op het delen van een twee of drie-persoonskamer.

Wil  je liever een eigen kamer dan is de toeslag 175,00 euro.

AANTAL PERSONEN

We vertrekken al vanaf vier personen, het maximaal aantal deelnemers is 10.

BETALING

Na je aanmelding ontvang je een reserverings- en intakeformulier en hebben we telefonisch contact.

Om je reservering voor deze bezinningsreis definitief te maken kun je onderstaand een aanbetaling doen van 250 euro. Acht weken voor vertrek ontvang je een factuur voor het resterende bedrag.

ANNULERING

Tot 60 dagen voor vertrek betaal je alleen het aanbetaalde bedrag. Binnen 60 dagen voor vertrek zijn de annuleringskosten het volledige bedrag. Dit in verband met de dan reeds bevestigde reserveringen. Het is dus aan te raden zelf een annulerings-verzekering af te sluiten!

INCLUSIEF

Kennismakingsbijeenkomst in Nederland voor vertrek.

Twaalf overnachtingen, inclusief ontbijt, lunch en diner in San Clemente.

Vervoer tijdens je verblijf in Ecuador (als je eerder aankomt of later vertrekt is de heen/terug transfer naar het vliegveld voor eigen rekening).

Lokale gidsen, waar nodig tijdens de wandelingen.

Overnachting met tenten bij het meer van Cubilche.

Twee keer deelname aan de zweethut.

Welkomstceremonie en Pambamesa (traditionale picknick met lokale mensen).

Een massage en craneo sacrale behandeling.

Ayahuasca ceremonie.

Vision Quest van één nacht.

San Pedro Ceremonie.

Afscheidsceremonie.

Alle groeps – en individuele begeleiding tijdens de reis.

EXCLUSIEF

Entreegelden voor nationaal parken, natuur reservaten, spa’s, optionele massage et cetera.

Extra drankjes, snacks en/of extra opties bij het ontbijt.

Fooien voor lokale gidsen/de lokale gemeenschap.

Persoonlijke uitgaven voor souvenirs et cetera.

Vliegticket naar Ecuador.

RESERVEREN

Je kan je plek voor deze bezinningsreis  reserveren door ons een bericht te sturen via de contactpagina.

Je bent van harte welkom!

De volledige dag-tot-dag omschrijving van deze reis naar Ecuador vind je hier.

Begeleiding

KATRIEN DE JONG

Katrien is inmiddels ruim 6 jaar werkzaam als Outdoor Life Coach en heeft tien jaar in Ecuador gewoond en gewerkt.

Jarenlange ervaring als outdoor coach, reisbegeleider en reisorganisator.

Tijdens de bezinningsreis naar Ecuador regelt Katrien alle praktische zaken, begeleidt ze het groepsproces en de individuele sessies. In Nederland is Katrien je contactpersoon en bij haar kun je terecht voor al je vragen.

MAIKE DAMHUIS

Maike woont en werkt al meer dan vijftien jaar in Ecuador o.a. als reisbegeleidster. Al die jaren is Maike actief geweest in het deelnemen aan  medicijn-ceremonies en zweethutten.

Na een 13 daagse visioenstocht in 2007 is ze zelf begonnen met het begeleiden van zweethutten.

“Het is mooi om te zien hoe anders elke zweethut is en hoe genezend, elke keer weer. Deze bezinningsreis die ik samen met Zwerfkracht doe, is een droom die werkelijkheid wordt! Het sprituele mogen verbinden met het reizen.”

GEOVANNY VASCONEZ

Geovanny heeft ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden van spirituele ceremonies. Van zweethutten, tot Ayahuasca en San Pedro ceremonies, het begeleiden van de vision quest en het geven van persoonlijke reinigingen.

Geovanny is een zeer rustige, stabiele aanwezigheid die feilloos aanvoelt wat en waar er speelt in je lijf.

Zijn begeleiding tijdens de ceremonies wordt gekenmerkt door rust. Hij is er. Hij is naast je. Je krijgt alle ruimte en waar nodig helpt hij je door de moeilijke stukken.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Vanaf het begin, nog voor dat we vertrokken waren, voelde het voor mij goed en had ik het volle vertrouwen in je. De individuele gesprekken, je manier van omgaan met de groep maar ook met ieder van ons  apart, de ruimte die je laat, je humor, deskundigheid, vrolijkheid, kennis van het land, het Spaans spreken, je openheid over je eigen privé situatie, je improvisatie talent, de ontroering en de spiegelingen, maken jou voor mij een perfecte vrouw om op deze manier op reis te zijn en te kunnen werken aan mijn intentie. Kortom, ik zou jou aan ieder aanraden! 

Tineke Jansen

Geweldige bezinningsreis gehad. Ik heb niet alleen het land en de cultuur leren kennen, maar ook mezelf beter leren kennen. Met deze inzichten kan ik mezelf weer verder ontwikkelen. Katrien is niet alleen een goede reisleider die het land door en door kent, maar ook een goede coach en een aangenaam reisgezelschap. Ik hoop dat er meer nederlandse reisleiders zijn die je zo goed kunnen begeleiden in andere spirituele landen/werelddelen. “

Andre Kemper

“De reis met Katrien naar Ecuador was voor mij een hele inspirerende en avontuurlijke ervaring die mijn leven heeft verrijkt. De combinatie van het kennismaken met diverse bijzondere rituelen en ceremonies die je dichter bij de aarde en je eigen natuur brengen en de schitterende wandelingen in de bergen en langs indrukwekkende kratermeren maken deze reis zo uniek. Onder de fijne begeleiding van Katrien heb ik intens kunnen genieten van een bijzondere tijd voor mezelf, samen met een bijzondere groep mensen in een prachtige omgeving.

Hans Nijboer

“Katrien, Maike en Geovanny, ik ben jullie eeuwig dankbaar voor jullie liefde, aandacht en ontzettende liefdevolle begeleiding! Jullie hebben een hele veilige en mooie omgeving gecreëerd waarin alles maar dan ook echt alles besproken kan worden zonder ongemak of schaamte. Aan jezelf werken is niet altijd even makkelijk, maar in een prachtig natuurrijk land als Ecuador met zoveel liefdevolle mensen om je heen maakt dit innerlijk proces het toch iets gemakkelijker.”

Larissa Willemse

“Wat een geweldige ervaring was het om met Katrien en de andere deelnemers Ecuador te ontdekken! Tijdens de reis zijn we niet alleen meegenomen naar de mooiste plekken van Ecuador in de natuur maar ook van binnen heb ik een ware ontdekkingsreis gemaakg. Ik kan het iedereen aanraden gewoon te gaan!

Eline B.

“De reis met Katrien naar Ecuador waren twee inspirerende en zeer waardevolle weken. Een reis om nooit te vergeten. Katrien is een warme professional en bovendien een hele fijne en vrolijke reisbegeleidster. De gesprekken met haar hebben mij veel gebracht: kostbare zaadjes zijn geplant. Zij “loodste” ons naar binnen (in onszelf) en weer naar buiten tijdens individuele gesprekken met haar op de flanken van vulkanen, tijdens gezamenlijke maaltijden, boeiende en soms spannende ceremonies en tijdens “hikes” door het wonderschone landschap van Ecuador. Ik had nooit eerder twee weken volledig de (warme en liefdevolle) tijd en ruimte voor mijzelf genomen en dan ook nog eens zo ver van huis. Ik zou het zo weer over doen! 

Elizabeth Hopperus Buma

“Ik ben zeer te spreken over de reis. En over de mensen die jij daarbij betrokken hebt om vanuit hun stuk met ons te werken. Iedereen werkt vanuit respect en liefde, dat is voelbaar. Het aanbod van spirituele activiteiten was goed. Ik vond het ook fijn dat accent in tweede week wat meer verlegd werd naar de bergen. Ik vond het ook leuk dat daar wat meer andere mensen verbleven, het even een ander sfeertje gaf. Het in de natuur zijn daar was overweldigend! Alles is voorbij gekomen. Vreugde, verdriet, verbazing, irritatie, dankbaarheid, liefde, geluk, pech, mezelf! Jij was onze steun en toeverlaat, heerlijk je kennis, je regelcapaciteit, je Spaans, je warmte, je liefde, je vertrouwen! Je deed me goed!!! Kortom niets dan lof en bewondering voor het aangaan van deze droom!”

Inge Janssens

”Wat voor mij de reis was; een stukje afstand nemen, rust, berusting, een plekje geven. Door de natuur , het land, bewustwording van hoe je in het leven staat, wat wil ik, wat voel ik, waar wil ik naar toe. Waarom ben ik hier. De handvaten die je krijgt aangereikt hebben er voor mij ervoor gezorgd dat ik weer meer tot de kern kwam , loslaten en meer naar binnen gaan in mijn lijf, weg uit het hoofd. Meer gaan voelen en werken vanuit het hart! 

Reiny Driessen

Ik hou er van als dingen kloppen en deze reis klopte volledig! De bijzondere ceremonies, de mooie gesprekken en alle inzichten en ervaringen ‘in je lijf’ wandelen was voor mij een hele fijne combinatie. De sfeer waarin het mogelijk was om me open te stellen voor nieuwe ervaringen ontstond door de fijne en deskundige begeleiding van Katrien en alle mooie mensen en plekken die ze in deze reis toevoegde.

Annet van Rossum

VERBONDEN en HELDER door te ZWERVEN in de NATUUR.

ZWERFPOST ontvangen?

WhatsApp chat
Zwerfkracht - Katrien en Ronald

Zwerfpost ontvangen?

 

VERBONDEN door te zwerven in de NATUUR. ZWERFKRACHT brengt je RUST en HELDERHEID.

VERBINDING met JEZELF, met de NATUUR, met ALLES om je heen.

Dank voor je aanmelding!

Pin It on Pinterest

Share This