Eén dag zwerven in de natuur.

 ZWERFDAGEN organiseren we ELKE MAAND. Eén dag zwerven in de natuur. Elke maand, zodat jij ELK SEIZOEN mee naar buiten kunt. Zwerfdagen kan je ook boeken met je eigen groep of team. 

Zwerfdagen zijn geschikt voor jou als je: wilt delen en verbinden tijdens een mooi buitenavontuur, ongeveer 13 kilometer kunt en wilt wandelen, in contact wilt zijn met jezelf, nieuwe inzichten wilt krijgen en voelt dat het tijd is om op een andere manier keuzes te maken. 

Durf jij mee te zwerven?

Locatie

De zwerfdagen zijn nabij Havelte, over het Holtingerveld, waar je nog heerlijk ongestoord kunt dwalen door de natuur. 

Groep

Tijdens de Zwerfdagen zwerven we in een groep. Er is geen minimum aantal, we gaan altijd.

Een Zwerfdag is ook zeer geschikt als teamdag. 

Doel

Een Zwerfdag start met het delen van je eigen intentie. De vraag die nu je meeste aandacht vraagt. Tijdens de Zwerfdag doe je verschillende oefeningen en deel je inzichten met elkaar. Een Zwerfdag is een wandeldag met diepgang, waar samenzijn en bewustwording centraal staat. 

Ik verwachtte vooraf aan de Zwerfdag vooral blijheid, frisheid en ontspanning door de inspanning. Ik heb dit deze dag zeker mogen en kunnen ervaren, het was heerlijk. Ik voelde me in de loop van de dag meer ontspannen worden en de ballast die ik bij me had, raakte naar de achtergrond. Alles werd lichter en vrijer.

Het was voor mij een goede afwisseling van rust, actie, stilte, bewustzijn en samenzijn. Langzaam lopen vond ik lastig, ik loop graag door! Te ver door dus en mogelijk te hard (van stapel)! Dat inzicht heb ik in ieder geval mee gekregen. Ik kan hier mijn voordeel uithalen door in mijn dagelijks leven hier bewust van te zijn.” 

Tineke Janssen

“Ik verwachtte een wandeldag, samen met andere mensen in de natuur zonder te weten waar we heen gaan. Een dag waarin je alle gedachten kan loslaten en voor een dag niks hoeft of moet. Waardoor je hoofd leeg en rustig wordt en tot inzichten kunt komen. Genieten van de natuur.

De dag heeft me echt rust gebracht, ik heb leuke mensen ontmoet en ik heb genoten van de natuur. Pauzeren, in stilte en alleen, met mijn rug tegen een boom, de stiltewandeling en het kampvuur vond ik vooral erg mooi.”

Yvo

“Ik heb erg genoten van jullie zwerfdag. Een hele positieve en waardevolle ervaring. De dag heeft me tot rust gebracht en het inzicht opgeleverd dat ik mijn eigen ruimte wil innemen. Het lukte me echt om één te zijn met de natuur. De zintuigenwandeling vond ik een mooi onderdeel.”

Lisette

“Heel erg bedankt voor deze heerlijke dag! We gingen niet letterlijk van de paden af. Ik kreeg daardoor misschien wel extra helder hoeveel behoefte ik heb om mijn eigen pad te gaan. Op het gebied van mijn werk en het volgen van mijn hart.

Erg mooi vond ik: het in stilte lopen, de grondingsoefening en het in stilte en alleen eten.  Ook het verzamelen van de dingen die ons opvielen, het neerleggen ervan en de nabespreking hierover met iedereen is me erg bijgebleven.

Naast de gelijkgestemde groep heb ik vooral ook een dag met “mezelf” gehad. De zeer korte intentieverklaring die iedereen uitsprak en de gedeelde liefde voor de natuur maakte dit vooral een mooie dag. Ik heb ervaren dat ik meer “uit m’n hoofd” kwam en meer oog had voor het moment. Dit gaf relativering, mildheid en rust.

Tineke

PLAATS 

 We vertrekken om 10.00 uur vanaf het Hunehuis, Hunebeddenweg 1, 7973 JA Darp 

TIJD 

We zwerven van 10:00 – 16:00 uur.  

DATA 

Woensdag 10 juni 2020
Vrijdag 3 juli 2020
Zaterdag 22 augustus 2020
Woensdag 9 september 2020
Vrijdag 9 oktober 2020
Zaterdag 7 november 2020
Woensdag 2 december 2020 

PRIJS 

Eén zwerfdag kost 95,00 euro. 

Dit is inclusief koffie, thee en een vegetarische lunch en begeleiding.


ZWERFDAG

Je kan een zwerfdag boeken door ons een bericht te sturen via de contactpagina. 

Je bent van harte welkom!

VERBONDEN en HELDER door te ZWERVEN in de NATUUR.

ZWERFPOST ontvangen?

WhatsApp chat
Zwerfkracht - Katrien en Ronald

Zwerfpost ontvangen?

 

VERBONDEN door te zwerven in de NATUUR. ZWERFKRACHT brengt je RUST en HELDERHEID.

VERBINDING met JEZELF, met de NATUUR, met ALLES om je heen.

Dank voor je aanmelding!

Pin It on Pinterest

Share This